Posts tagged ‘Song’

A Cute Song

Ku Merindu by Ella featuring Shah. Cute song huh? Why is it a cute song? Sebab 1- intro berbunyi comel. Sebab 2 – melodi yang sgt catchy. Sebab 3 – lirik pun sweet² aje. Saje² ‘google’ dan mendownload lagu ni hari ni sebab curious. Lagu ini Rupa²nya memang pernah dengar lagu ni kat radio tapi tak tau tajuknye. Ini adalah fenomena biasa bagi seorg yang mcm katak bawah tempurung macam diriku. Kuang kuang kuang. So, misi terbaru adalah untuk keluar dari bawah tempurung dan duduk atas tempurung.Kiki! Enjoy the video!!

 

Ella feat Shah & Man Kidal – Ku Merindu

Shah:
Ku merindu,
Merindu cinta yang tulus dari hatimu
Selalu ku impikan hidup bersamamu
Ku kan selalu menanti balasan cintamu

Ella:
Ku berjanji,
Berjanji mencintaimu sepenuh jiwaku
Ku tak akan mendustakan cinta kekasihku
Agar kau dapat menerima cintaku

Ku selalu, merindu cintamu
Yang selalu ada di jiwaku

Chorus:
Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Usah kau ragui cintaku
Ku tetap merindu

Aku tahu kau pun cinta
Tapi malu tuk berkata
Ku tunggu jawapan cintamu
Ku tetap merindu

Di saat ini hatiku rindu belaian cinta darimu
Ku harap kau merestui cinta dariku
Yang selalu setia menunggu dirimu…

 

October 27, 2009 at 5:39 am 2 comments

all time favorite song~~

We’ll do it all…Everything…On our own

We don’t need…Anything…Or anyone

If I lay here…If I just lay here…

Would you lie with me and just forget the world?

p/s: one of my all time favorite song…

May 16, 2008 at 5:49 am 2 comments


The Pink Daisy

Getting to know the author

I'm rite now a Domestic Engineer. I've decided recently to focus more on my marriage and take the best care of my home sweet home as well as, at the same time striving to achieve my dreams.

Contact Us

Ownership

Manage & Own by
Pink Daisy Art & Bakery (JM0557721-P)

Quotes for the week

~Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.It is in your moments of decision that your destiny is shaped.~

Previous Postings

Blog Stats

  • 66,331 hits