Posts tagged ‘raya’

KEREPEK RAYA 2008

bersempena aidilfitri yang bakal menjelang tiba…

untuk warga johor bahru…saya ada menjual beberapa jenis kerepek ubi….

harga lebih murah dari yang dijual di shopping complex…dijamin sedap…

last year saya beli kerepek ubi ni 2 minggu sebelum raya…tak sempat nak raya, kerepek nye dah tinggal separuh aje…hehehe…

in case ade yang tak tau rupe kerepek ubi, silelah rujuk gamba di atas…

gamba tu saya ambil dari google memandangkan saya tak ade actual picture untuk kerepek ubi yang nak dijual ni….terima kasih kepada tuan punye gamba…

yang color kuning yang paling cair tu adelah kerepek ubi biasa…

yang color macam oren skit tu yg pedas dan rempah…

tempahan untuk hari raya dibuka sehingga 31 OGOS 2008….


KEREPEK UBI BIASA = RM11 (1 KG)

KEREPEK UBI REMPAH/PEDAS = RM13 (1 KG)


harga yang dipamerkan di atas adalah tidak termasuk kos penghantaran…

penghantaran hanya boleh dibuat untuk tempahan 10 KG ke atas sahaja…

selainnya, bolehlah ambil sendiri tempahan anda di Taman Perling…

sesiapa yang berminat untuk menempah kerepek ubi yang sedap ini bolehlah hantarkan emel kepada cikfarhana@gmail.com atau telefon/sms 019 7744496 (farhana)

Advertisements

August 19, 2008 at 9:37 am Leave a comment

KUIH RAYA 2008 – Chocolate Chip Cookies

CookiesRaya

CookiesRaya

Assalamualaikum wbh…

PROMOSI KUIH RAYA 2008…Chocolate Chip Cookies ala Amos resipi istimewa…
Mesti Cuba!…Tempah Sekarang!!
Memperkenalkan Chocolate Chip Cookies resipi istimewa pada harga promosi istimewa….

Masa Pengambilan Cookies:

Perkhidmatan Penghantaran tidak disediakan buat sementara waktu.

Pelanggan yang berada di kawasan Johor Bahru boleh datang mengambil sendiri tempahan cookies di Taman Perling atau boleh buat temujanji untuk berjumpa di mana-mana di kawasan berdekatan.

PENGAMBILAN COOKIES UNTUK HARI RAYA:

BERMULA 22-28 SEPTEMBER 2008

Tempahan:

TEMPAHAN UNTUK HARI RAYA DIBUKA SEHINGGA

22 OGOS 2008

***tempahan cookies utk pengambilan sebelum hari raya telah ditutup…walaubagaimana pun, kalau ada sesiapa yang berminat nak tempah cookies untuk rumah terbuka, hadiah hari jadi atau apa sahaja ‘special occasion’, tempahan dibuka untuk pengambilan selepas raya iaitu bermula 11 Oktober 2008…buat pengetahuan semua pengunjung mypinkdaisy, tempahan cookies sentiasa dibuka sepanjang tahun…untuk sebarang pertanyaan bolehla email ke cikfarhana@gmail.com atau sms/call 019 774 4496 (FARHANA)***

Jadual Tempahan:

26th-28th Aug – 3 botol besar masih dibuka

2nd-4th Sept – 7 botol besar masih dibuka

9th-11th Sept – 6 botol besar masih dibuka

1st-11th Oct – OFF(Hari Raya)

sepanjang October – tempahan masih dibuka


Majlis Istimewa:

Perkhidmatan bungkusan khas/istimewa untuk tujuan majlis istimewa seperti Hari Jadi, Hari Perayaan atau sebagai hadiah Buat Yang Tersayang juga disediakan dengan harga yang berlainan.

Cara membuat tempahan Chocolate Chip Cookies ala Amos:

1. Hantarkan maklumat tempahan melalui email kepada cikfarhana@gmail.com atau sms kepada 019-77 444 96 (FARHANA)

-NAMA:

-TARIKH(tarikh ambil tempahan):

-MASA PENGAMBILAN:

-KUANTITI:

-SAIZ (kecil/besar):

-NO TELEFON:

2. Tunggu jawapan /reply dari saya (untuk mengesahkan samada tempahan masih bole dibuat untuk tarikh yang telah dipilih)

3. Pelanggan diminta sms/call saya 4 HARI sebelum tarikh pengambilan tempahan untuk mengesahkan tempahan sekali lagi.

Pelbagai jenis cookies akan diperkenalkan di masa akan datang!!

Chocolate Chip Cookies ala Amos
Cookies Sepanjang Zaman

**********************************************************************************************

Hi All,

I want to share my Chocolate Chip Cookies with you guys at a special promotional price.

Time of Collection:

Delivery service is not available for the moment.

***HARI RAYA COLLECTION DATE***

Starting 22nd – 28th SEPTEMBER 2008


Order:

***HARI RAYA ORDER CLOSING DATE***

24th AUGUST 2008

Order Availability:

26th-28th Aug – 3 Large Packaging

2nd-4th Sept – 7 Large Packaging

9th-11th Sept – 6 Large Packaging

1st-11th Oct – OFF(Hari Raya)

during October – still open for order


Special Occasion:

Special wrapping for Special Occasion purpose or Gifts for your loved ones are also available with different charges.

How to order Chocolate Chip Cookies ala Amos:

1. Send the details of your order through email at cikfarhana@gmail.com or sms to 019-77 444 96 (FARHANA)

-NAME:

-DATE (date of collection):

-TIME OF PICK UP:

-QUANTITY:

-SIZE (small / large):

-CONTACT NUMBER:

2. Wait for my reply (to confirm whether order is still available for the chosen date)

3. Kindly sms/call me 4 DAYS before your collection date to reconfirm order.

More flavors coming soon!

Chocolate Chip Cookies ala Amos
Cookies For All Season

August 13, 2008 at 5:00 am 2 comments


The Pink Daisy

Getting to know the author

I'm rite now a Domestic Engineer. I've decided recently to focus more on my marriage and take the best care of my home sweet home as well as, at the same time striving to achieve my dreams.

Contact Us

Ownership

Manage & Own by
Pink Daisy Art & Bakery (JM0557721-P)

Quotes for the week

~Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.It is in your moments of decision that your destiny is shaped.~

Previous Postings

Blog Stats

  • 66,393 hits