Posts tagged ‘gift’

Cookies Door Gifts / Gift Set

first of all, sorry coz it’s been a long time since my last post…

i’ve been very busy with work and my cookies business this whole month…

now i introduce….new from resipiemak.blogspot.com!!

Cookies as Door Gift…

doorgift_a

please visit resipiemak.blogspot.com for more info and prodcuts.

December 29, 2008 at 2:02 pm Leave a comment

Chocolate Chip Cookies

Just a few updates on my new cookies…

choc-cookies

Rich Temptations (Dark Chocolate Chip Cookies)

for more info please visit resipiemak.blogspot.com

oat-cookies1

Crunchy Oat n Raisins

for more info please visit resipiemak.blogspot.com

December 6, 2008 at 3:04 am Leave a comment

Updates Tempahan Cookies~~~

tempahan cookies setakat ini alhamdulillah…mendapat sambutan yang sangat bagus…
maklumlah saya ni baru first time nak try market resipi cookies yang special dari mak saya….
tak sangka ramai pula yang berminat setelah saya edarkan sample untuk rasa….
oleh kerana terdapat beberapa pelanggan yang request untuk saya extend tarikh order….
jadi saya akan extend tarikh untuk order Chocolate Chip Cookies ala Amos sehingga 26 OGOS 2008…harap maklum…

baru2 ni ade wat cookies…ade kawan kat KL request nak rase…
so lps siap cookies tu sempat la buat photography session kejap…
bile tgk gamba2 ni mcm sodap ajo…bulan puasa tak bole tengok lama2…hehehe…..

yang ini special skit sbb kawan yang saya nak bagi rasa cookies tu baru kawin…so nak bagi masa kenduri kawin die skali…so saya pun wrapped cantik2 skit…letak riben…inilah hasilnye…amatur saje :D….

ini gamba sebelum bekas cookies tu di’selotep’kan….

ini gamba setelah siap wrapped…

yang ini my beloved dearie baru cuba2 nak tunjuk skill photog die…


lots of cookies….yummy yummy…

cookies photo shoot…(macam modelling pulak)

ini lagi skali my dearie nak menunjukkan skill photognye…

August 20, 2008 at 5:20 am Leave a comment


The Pink Daisy

Getting to know the author

I'm rite now a Domestic Engineer. I've decided recently to focus more on my marriage and take the best care of my home sweet home as well as, at the same time striving to achieve my dreams.

Contact Us

Ownership

Manage & Own by
Pink Daisy Art & Bakery (JM0557721-P)

Quotes for the week

~Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.It is in your moments of decision that your destiny is shaped.~

Previous Postings

Blog Stats

  • 66,331 hits