KEREPEK RAYA 2008

August 19, 2008 at 9:37 am Leave a comment


bersempena aidilfitri yang bakal menjelang tiba…

untuk warga johor bahru…saya ada menjual beberapa jenis kerepek ubi….

harga lebih murah dari yang dijual di shopping complex…dijamin sedap…

last year saya beli kerepek ubi ni 2 minggu sebelum raya…tak sempat nak raya, kerepek nye dah tinggal separuh aje…hehehe…

in case ade yang tak tau rupe kerepek ubi, silelah rujuk gamba di atas…

gamba tu saya ambil dari google memandangkan saya tak ade actual picture untuk kerepek ubi yang nak dijual ni….terima kasih kepada tuan punye gamba…

yang color kuning yang paling cair tu adelah kerepek ubi biasa…

yang color macam oren skit tu yg pedas dan rempah…

tempahan untuk hari raya dibuka sehingga 31 OGOS 2008….


KEREPEK UBI BIASA = RM11 (1 KG)

KEREPEK UBI REMPAH/PEDAS = RM13 (1 KG)


harga yang dipamerkan di atas adalah tidak termasuk kos penghantaran…

penghantaran hanya boleh dibuat untuk tempahan 10 KG ke atas sahaja…

selainnya, bolehlah ambil sendiri tempahan anda di Taman Perling…

sesiapa yang berminat untuk menempah kerepek ubi yang sedap ini bolehlah hantarkan emel kepada cikfarhana@gmail.com atau telefon/sms 019 7744496 (farhana)

Entry filed under: Resipi Emak Cookies. Tags: , , , , , , , .

PROMOSI TERHAD KUIH RAYA 2008 Updates Tempahan Cookies~~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


The Pink Daisy

Getting to know the author

I'm rite now a Domestic Engineer. I've decided recently to focus more on my marriage and take the best care of my home sweet home as well as, at the same time striving to achieve my dreams.

Contact Us

Ownership

Manage & Own by
Pink Daisy Art & Bakery (JM0557721-P)

Quotes for the week

~Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.It is in your moments of decision that your destiny is shaped.~

Previous Postings

Blog Stats

  • 65,470 hits

%d bloggers like this: